Søk
Filters
Merke: Les Deux

LES DEUX-AMIS JEANS - BLUE JEANS

kr 1 099,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 

Amis jeans er vores ny jeans design. Designet følger den originale jeans opskrift med medium talje og slimfit ben. Vi har tilføjet stretch detaljen i form af elastan, hvilket givet en bedre bevægelighed. Amis jeans er udstyret med fire lommer og en kvalitetssikret lynlås, med vores logo indgraveret. Et ruskinds-batch på bagsiden af taljen er inspireret af det klassiske jeans design.

- 98% Bomuld 2% Elastane
- Slim-fit
- Stretch finish
- Lynlås
- Logo knap
- Ruskinds Les Deux patch

Varenr: LESDEU-1447342669901_9
Lev. Varenr: Les Deux
Produktspesifikasjoner
Farge Blå

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding. 

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best. 

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid. 

 

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning. 

 

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss. 

Produktspesifikasjoner
Farge Blå