Søk
Filters
Merke: Hansen&Jacob

HANSEN&JACOB-SHIRT-GREEN

kr 1 599,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 
"Denna skjorta har garnfärgad överruta i varma toner. Knapparna är tillverkade av olivträd vilket är mycket hållbart. Det borstade tyget och plaggtvätten ger en mjuk skjorta. Tack vare att den är tillverkad i Toscana av tyger från Albiate andas skjortan ett italienskt hantverk. Den har små detaljsömmar i kontrast på axlar och sidslitsar.","100% Bomull"
Varenr: HANSEN-04420C-721_9
Lev. Varenr: 04420C
Produktspesifikasjoner
Farge Grønn

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding. 

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best. 

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid. 

 

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning. 

 

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss. 

Produktspesifikasjoner
Farge Grønn