Søk
Filters
Merke: Gant

GANT-SUNBLEACHED PIQUÉ RUGGER-PEACH-BUD

kr 899,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 

Our sunbleached ruggers have a hint of summer about them, thanks to their faded, washed-out colorways. Team with relaxed chinos and bare feet, for a truly off-duty summer look.

  • Regular fit
  • Lightweight piqué cotton
  • Flatknit collar
  • Short sleeves
  • Contrast color back-placket
  • Sunbleached quality
  • Tonal GANT shield embroidery at chest
Varenr: GANT-2052028-820_9
Lev. Varenr: 2052028
Produktspesifikasjoner
Farge Oransje
Farge Rosa

FINN RIKTIG STØRRELSE

Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding. 

Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best. 

Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid. 

 

BETALING OG FRAKT

Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning. 

 

RETURER

Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss. 

Produktspesifikasjoner
Farge Oransje
Farge Rosa