Søk
Filters
Merke: Fred Perry

Fred Perry - M3600 - 661 Prince Blue Oxford / White / Navy

kr 899,00

Skriv hvilken størrelse du normalt bruker. Når vi får din forespørsel sjekker vi tilgjengelige størrelser i butikken og gir deg rask tilbakemelding.

Send så mange henvendelser du ønsker. Vi hjelper gjerne!
 
 • Cotton piqué
 • Twin tipped collar and cuff
 • Flat hem
 • Two button placket
 • Varenr: FREDPERRY-M3600-661 Prince Blue Oxford / White / Navy _9
  Lev. Varenr: M3600
  Produktspesifikasjoner
  Farge Turkis
  Farge Blå

  FINN RIKTIG STØRRELSE

  Vi har foreløpig ikke mulighet til å vise tilgjengelige størrelser for alle våre varer på nettsiden, men sender du oss en forespørsel via "Sjekk størrelser" knappen så sjekker vi i butikken og gir deg raskt tilbakemelding. 

  Dersom du vet størrelsen du ønsker oppgir du det i forespørselen. Er du usikker hjelper det oss mye å vite om du normalt bruker f.eks. "large" eller "medum". Vi vet om plaggene er store eller små i størrelsen og gir deg personlige anbefalinger og råd om hva som vil passe deg best. 

  Du får normalt tilbakemelding i løpet av noen timer i butikkens åpningstid. På kvelder og i helger vil det ta lengre tid. 

   

  BETALING OG FRAKT

  Vi sender varer over hele landet. Frakt koster kr 99,-.  Dersom du ønsker å få varer tilsendt tar vi dialogen på tlf/sms/epost og avtaler leveringsadresse og betaling. Betaling skjer normalt ved hjelp av Vipps. Har du ikke Vipps finner vi en annen løsning. 

   

  RETURER

  Du har vanlig returrett på alle varer du kjøper fra oss. 

  Produktspesifikasjoner
  Farge Turkis
  Farge Blå